Четвер
25.04.2024
10:06
Вітаю Вас Гість
RSS
 
СЛОВ'ЯНСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ №6
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Міні-чат

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


21:30
Умови проведення Web-вітрини «Спорт заради сталого розвитку»

Умови проведення Web-вітрини «Спорт заради сталого розвитку»


1. Загальні положення

1.1. Web-вітрина спрямована на активізацію роботи з фізичної активності й свідомості, пропаганду здорового способу життя серед усіх учасників освітнього процесу, стимулювання педагогічних працівників закладів освіти до ведення здорового способу життя та творчої діяльності.

2. Мета Web-вітрини

Метою конкурсу є формування свідомого ставлення до особистого здоров'я і здоров'я інших людей. Вдосконалення фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи серед учнів, педагогів, батьків та створення відеотеки з напрацювань вчителів щодо проведення уроків фізичної культури в дистанційному або змішаному навчанні.

3. Завдання Web-вітрини

3.1. Пошук сучасних ефективних форм і методів організації процесу фізичного виховання в умовах дистанційного та змішаного навчання.

3.2. Пропагування досвіду роботи кращих творчих педагогів та залучення всіх учасників навчального процесу до ведення здорового способу життя.

3.3. Залучати учнів, батьків та педагогів до ведення рухової активності та здорового способу життя.

4. Учасники Web-вітрини

4.1 До участі запрошуються вчителі фізичної культури та «Захисту України», учителі-предметники, вихователі, інструктори з фізичного виховання закладів дошкільної та загальної середньої освіти, учні та батьки тощо.

Web-вітрина проводитиметься за номінаціями:

1) «Дистанційна фізична культура» (відеоролик: проведення учнями будь-якої рухової активності, руханки, спортивного заняття, виконання самостійних вправ тощо.

2) «Дистанційні уроки» (відеоролик: проведення вчителями фізичної культури та інструкторами з фізичного виховання уроку, рухової активності, руханки, спортивного заняття тощо.

3) «Спортивна родина під час дистанційного навчання» (відеоролик: проведення сім’єю будь-якої рухової активності, руханки, спортивного заняття, виконання самостійних вправ тощо.

4.2. Для участі, до 30 квітня 2021 року, необхідно заповнити заявку на веб-сторінці відділу методичного забезпечення оздоровчої функції освіти та фізичної реабілітації Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти за посиланням https://ippo.dn.ua/index.php/viddily/vmzofofo та надіслати відео матеріали на е-пошту kachan@ippo.dn.ua) відділу з поміткою Web-вітрина, також зазначити ПІБ, місто/район/ОТГ.

4.3. І етап - з 25.01. по 30.04.2021 року (учасники надсилають свої роботи).

ІІ етап - з 03.05.2021 р. по 14.05.2021 р. (експертна група (ЕГ) визначає переможців).

4.4. У процесі роботи Web-вітрини працюватиме експертна група (ЕГ), яка відбиратиме роботи учасників, що дотримались вимог конкурсу. ЕГ залишає право не публікувати роботу учасника, який не дотримався умов конкурсу.

4.5. Роботи учасників будуть розміщені по мірі надходження на електронну пошту.

4.6. Відділ розміщує відеоролик Web-вітрини на відеохостингу YouTube каналу «Спорт заради розвитку», посилання на канал https://www.youtube.com/channel/UCQ2lcxZ-jnWIrH-tT8YVPSA

4.7. Учасники Web-вітрини можуть брати участь в одній або більше номінаціях.

4.8. Беручи участь у Web-вітрини учасники несуть персональну відповідальність за дотримання авторських прав та дотримання чинного законодавства України під час зйомки і демонстрації творчих робіт і надають згоду на обробку та зберігання особистих даних. Дотримуватися академічної доброчесності.

4.9. Усі учасники освітнього процесу: вчителі фізичної культури та «Захисту України», учителі-предметники, вихователі, інструктори з фізичного виховання закладів дошкільної та загальної середньої освіти, учні та батьки тощо-ставлять лайк (голосують) за відео ролик.

5. Склад експертної групи Web-вітрини

5.1. Організаційним комітетом є відділ методичного забезпечення оздоровчої функції освіти та фізичної реабілітації Донецького облІППО.

5.2. Відбір робот учасників та за завантаження на онлайн ресурс визначає експертна група у складі:

  • Голова експертної групи – Салівон Олександр Володимирович – завідувач відділу методичного забезпечення оздоровчої функції освіти та фізичної реабілітації Донецького облІППО.

  • Член ЕГ:

- Качан Олексій Анатолійович - методичного відділу методичного забезпечення оздоровчої функції освіти та фізичної реабілітації Донецького облІППО.

Кудрявець Денис Сергійович методичного відділу методичного забезпечення оздоровчої функції освіти та фізичної реабілітації Донецького облІППО.

Вольвак Микола Олексійовичметодист відділу методичного забезпечення оздоровчої функції освіти та фізичної реабілітації Донецького облІППО.

  • 5.3. Експертна група:

  • забезпечує збереження матеріалів, поданих до участі в конкурсі;

  • визначає академічну доброчесність;

  • дає допуск до публікації;

  • публікує відео матеріали.

5.4. Експертна група до 30 квітня 2021 року розглядає матеріали та завантажує їх на YouTube канал «Спорт заради розвитку».

5.5. Визначає переможців та лауреатів конкурсу з 03.05.2021 р. по 14.05.2021 р.

6. Подання робіт для участі в Web-вітрини

6.1. Кожен учасник конкурсу заповнює анотацію на сайті відділу та надсилає відеоролик на пошту відділу.

6.2. Вимоги до відеоролику:

  • відеоролики мають бути надані в любому форматі, його тривалість не повинна перевищувати 15 хвилин;

  • перший кадр відеоролику може містити: тему відеоролика, П.І.Б. учасника/учасників або творчої групи, назву ЗЗСО та місто, район або ОТГ;

  • відеоролик може бути озвучений автором та супроводжуватися музичним фоном згідно з номінацією.

7. Підведення підсумків Web-вітрини

7.1. Усі бажаючі голосують за роботи учасників, які їм сподобалися та ставлять позначки (лайк) під роботою. Переможець визначається за більшістю набраних голосів у кожній номінації.

7.2. Переможці і лауреати отримають дипломи та сертифікат про участь на 4 години від Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

7.3. Церемонія нагородження переможців та призерів відбудеться в прямому ефірі в онлайн трансляції на каналі YouTube «Спорт заради розвитку».

 

Переглядів: 240 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Січень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту