Субота
27.04.2024
04:53
Вітаю Вас Гість
RSS
 
СЛОВ'ЯНСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ №6
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Міні-чат

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


16:41
Заходи до Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

          

        

ПАМ’ЯТЬ
І живуть у пам’яті народу
Його вірні дочки і сини,
Ті, що не вернулися з походів
Грізної, великої війни.

Їх життя, їх помисли високі,
Котрим не судилось розцвісти,
Закликають мир ясний і спокій,
Як зіницю ока, берегти.
   В. Симоненко

У нашій школі під гаслом «1939-1945. Пам’ятаємо! Перемагаємо!» проведено заходи, присвячені Дню пам’яті  та примирення, Дню Перемоги над нацизмом в Європі.Учні школи взяли участь у зональному змаганні зі стрільби з пневматичної гвинтівки присвяченому Дню Перемоги над нацизмом

Для учнів та педагогів школи, екскурсоводи гуртка "Пам*ять",провели екскурсію до шкільної кімнати слави.

Для учнів 1 –4 класів були проведені  класних годин: «Славімо День перемоги», «Герої живуть доти, поки про них пам’ятають», «Мужність і відвага крізь покоління» уроки  пам’яті «Мужність і відвага крізь покоління», на яких висвітлили  події Другої світової  війни та бойовий шлях, що пройшов український народ за роки війни та  бібліотечна година «Вони йшли на смерть за Батьківщину».Учні 1-6 класів відвідали  музей Бойової слави при Слов'янському ДЕПО та поклали квіти до  пам'ятника загиблим на фронтах Другої світової війни працівників локомотивного депо. 

Заключною частиною стало свято: «9травня-День великої перемоги».
  Метою якого було виховувати у дітей почуття патріотизму; поважне відношення до історичної пам’яті свого народу; моральну культуру учнів, розвивати здатність відчувати, співпереживати, вміння слухати оточуючих. Під час свята учні та педагоги розповідали про важкі часи війни,  незабутній подвиг солдат, які ціною свого життя врятували світ від фашизму, про  нелегке життя в тилу. Пам’ять загиблих героїв, які віддали своє життя за Батьківщину, учні, педагоги, гості вшанували хвилиною мовчання.Україна не хоче руйнувати, а хоче Створювати і Будувати! Ні – війні! Нехай буде Мир! Любімо одне одного!

У другу неділю травня, коли природа-мати виряджає свою доню Землю в пишному уборі весняних квітів у дорогу життя, праці й радості, люди висловлюють щиру подяку материнській самопожертві і відзначають День Матері.

Переглядів: 567 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту