П`ятниця
26.04.2024
22:10
Вітаю Вас Гість
RSS
 
СЛОВ'ЯНСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ №6
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Міні-чат

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


19:44
Випускний 9 клас

08 червня 2018 року в актовій залі нашої школи відбулося вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту учням 9 класу.

Здавши серйозний іспит, державну підсумкову атестацію, здобувачі освіти отримали перший в житті свій документ.

В святковій залі зібралися батьки, вчителі, родини, друзі дев'ятикласників. Вони прийшли привітати свої дітей.Під звуки шкільного вальсу до залу зайшли учні 9 класу разом із класними керівником Добряк Наталією Костянтинівноюївною. З вітальним словом до випускників звернулася директор школи Наталія Іванівна Дубровська. З трепетом у серці дев’ятикласники отримували документи про освіту. Адже для декого із них шкільне життя закінчується, бо вони мріють вступати до навчальних закладів, інші продовжать навчання в стінах рідної школи. Але все таки відлітає їхнє дитинство. Воно відходить тихо і непомітно, з коротенькими платтячками та іграшками, з приглушеними дзвінками, які дорожчі за все на світі, зі знайомим голосом рідної вчительки. .

Надзвичайно талановиті, неймовірно розумні, неперевершено вродливі випускники дев’ятих класів 2018 року подарували свої вітання вчителям та рідній школі.

 Бажаємо випускникам – дев’ятикласникам, щоб на їх тернистому шляху дорослого самостійного життя зустрівся корабель з пурпуровими вітрилами віри, надії і любові. Хай щастить Вам, любі діти!

 

Переглядів: 516 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
-1  
1 Admin   (21.06.2018 17:03) [Материал]
18 червня талановиті, обдаровані та найкращі у навчанні учні нашої школи відправились у подорож до загадкового Інформаційно-просвітницького центру "Екологічна варта", який розташовано у селі Виграїв, Корсунь-Шевченківського району, Черкаської області. Це запрошення вони отримали від директора Всеукраїнської екологічної ліги Тимочко Тетяни Валентинівни, а спонсором виступив депутат нашого округу Олег Анатолійович Недава. 
       Дітей радо зустріли працівники екологічного Центру, забезпечивши теплий прийом та дружню атмосферу. Центр розташовується у мальовничому місці, у сосновому лісі, у історичному селі Виграїв.
        Першого дня відбулося знайомство з будівлею та територією Центру, екскурсія "Чарівний Виграїв - край козацький", відвідування музею "Козацької слави", а у вечері було урочисте відкриття програми "Екологічними стежками рідної України". 
        Вчора ми здійснили подорож до Національного заповідника "Батьківщина Тараса Шевченка" - село Моринці, село Керелівка, село Будище. Крім цього відвідали маєток пана Енгельгарда, поруч з яким росте велетенський дуб, якому вже понад 1000 років. А ввечері діти із задоволенням купалися у басейні, а потім дивилися художній фільм "Врятувати планету".
        Сьогодні відбулися тренінги "За життя без сміття" та "Струмочок, річечка, ріка". Протягом дня діти з задоволенням купалися у басейні, грали у рухливі ігри, займалися у гуртках, збирали пазли.
 
[/size][size=14]В Центрі діти отримують 5 разове харчування. А ввечері  всі збираються разом п'ють фіточай та підбивають підсумки дня.
         Бажаємо всім гарних канікул та повноцінного оздоровлення. Хай щастить Вам, любі діти!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту